T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / TEKKEKÖY - Nevra-Hilmi Tören İlkokulu

Nevra-Hilmi Tören İlkokulu

Telefon
(0362)2668125
Belgegeçer
0
WEB
https://nevrahilmitorenio.meb.k12.tr
Adres
Şabanoğlu Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. No27/1 Nevra Hilmi Tören İlkokulu Kutlukent Tekkeköy/Samsun
Vizyon
Biz Nevra-Hilmi Tören İlkokulu olarak ; Öğrenen okul modelini uygulamak için takım ruhuna inanmış.Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı ,bilgi çağının gerektirdiği bilgi beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ,seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olabilmektir.
Misyon
Biz Nevra-Hilmi Tören İlkokulu olarak ; bütün öğrencilere öğrenmeyi sağlamak.öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili,becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. Öğrencilerimizi özgür sınıf özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek.Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek. Öğrencilerimizi ,öğretmenlerimizi ,yöneticilerimizi ve velilerimizi 21. yüzyıla hazırlamak için VARIZ VE ÇALIŞMAKTAYIZ
Başarılar
Öğretmen :11
Öğrenci :72
Derslik :9
Kütüphane Kitap Sayısı :455
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
8.30-14.00
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 10 KM.VE İLÇE MERKEZİNE 4 KM. UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
1-Kerimbey ilkokulu ile birlikte IPA projesi´´BETTER TOGETHER´´ ´´BİRLİKTE İYİYİZ´´ yürütülmekte. 2-İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ´´BENİM OKULUM´´,´´İMECE´´ ve ´´KARDEŞ OKUL´´ projeleri yürütülmektedir.
Yazdır